Stabil ketos med hjälp av Saigonkanel

Det finns mängder av fördelar att upptäcka med ketogena dieter som exempelvis Atkins och LCHF. Att kunna äta sig mätt på goda saker och ändå tappa i vikt är för flera ett drömscenario som blir riktigt tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. En del har tufft för att hamna i ketos hur väldigt de än anstränger sig, vanligtvis för att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?

Kvalitetskanel från Vietnam genom Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sort vi hittar i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare på såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – och svårare att få tag på. bantning nutrilett
. Nu blir det dock plötsligen lättare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, eftersom Gert Strand AB inkluderar denna fantastiska krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, någorlunda långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter fantastiska egenskaper ur väldigt många skilda perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel assisterar kroppen att uppnå ketos genom att höja insulinkänsligheten och frambringa balans i systemet. Att det skulle vara något så enkelt som just kanel för att frambringa denna lilla knuff var det förmodligen inte många som gissade, men djupdyker man lite i ämnet så blir det så småningom oerhört självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker särskilt, därför att kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna samt de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel bidrar till dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en ordinär konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man fortfarande allting att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan accelerera förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger vanlig hastighet, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna till energin att träda in. Saigonkanel assisterar kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden medan den stöder energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Med tanke på att Saigonkanel består av en någorlunda hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan medföra leverproblem, så rekommenderas man att maximalt inta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Möjligtvis kan man höja dosen något ifall man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge gynnsam effekt för att försättas i ketos, så det bästa är om man kan testa sig fram till en dos som känns lagom för en själv.

Kanel är utsökt på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är berömd för över hela världen. Ha lite vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny dynamisk upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel också en given ingrediens.

Köp Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.