Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Att byta ut läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för besvärligt beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver vanligtvis denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare   men det är rentav lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som främjar bra hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och   naturligtvis   släcker törst effektivare än någon annan dryck.

 

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer eftersom törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten   enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och nyttigt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att använda en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har investerat i maskinen i relation till de slantar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären   såsom LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara komplett balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det enkelt att handla flera samtidigt, risken är annars att det blir för komplicerat att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och byta ut läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna förändring att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, somliga är med bestående livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därför även inga kolhydrater och har således ingen effekt på blodsockret.