Smaksätt ditt vatten

Det är viktigt att dricka både gott och hälsosamt

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är också tungt att kånka med sig från affären ständigt, och inte fullt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

Man står i butiken och väljer mellan att inhandla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Kanske handlar man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju sannerligen i kranen där hemma. Lösningen när det handlar om det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i affär är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och åstadkomma sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av priset och utan att behöva dra med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna snart in. En annan favör med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept uttänkt av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man själv kolsyresätter hemma.

Sortimentet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har nått rejäla framångar, mycket därför att de kan intas av alla. Dessa smaker innehåller varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar sköta sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att sätta smak på en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed ge smak åt hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera olika smaker för att växla – alternativt mixa!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att handla på www.allt-fraktfritt.com