Smaksätt ditt kolsyrade vatten med smak av persika från Aromhuset

Persika är en söt stenfrukt som har ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött och en rejäl kärna i mitten. Persikoträdet trivs i relativt varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan även odlas i södra Sverige och Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är relativt litet och har en maxhöjd på ungefär 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari samt april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

Smaken av persika är väldigt omtyckt i mycket, allting från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allting blir gott tillsammans med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser till kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker och kemiska preparat, men ger rik och god smak åt ens bubbelvatten. Alla Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är väldigt god tillsammans med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på ifall man uppskattar sötma eller syrlighet. Persika är så klart otroligt god alldeles på egen hand också.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ungefär 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser ihop med en aning bubblor blir det både gott samt enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går minst lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat i hemmet. Det är därutöver ett miljövänligare alternativ som dessutom är snällare mot plånboken genom att man slipper tillföra onödiga transportutsläpp och rätt så kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller mycket hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker otroligt mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är dessutom fria från sötningsmedel som ger konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna personer.

Man kan också låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att oroa sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig otroligt väl åt barnens smaklökar.