Blek håret effektivt med askorbinsyra

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är betydelsefullt att begripa att man ej får samma resultat som med en kemisk blekning.

Mildare blekning för hår som man tvingas vara lite aktsam med

Om det är så att du ideligen bleker ditt hår samt färgar det i annorlunda färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett avsevärt milt sätt förändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att företa då man vill kringgå onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan verkligen kännas tråkigt då håret som man just har blekt börjar se grönt ut. Detta kan bero på lite olika saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man åter den kulör som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många skilda saker

Men det är inte enbart håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst mycket bra för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att bringa från denna smarta produkt…

Fager hud är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan ge en fenomenal verkan med välmående hud som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man massor olika användningsområden. Håret håller rätt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en totalt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig välmående genom att äta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem. Mer Info HÄR.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att slänga påsen eller burken och införskaffa nytt. Det här här för övrigt rentav ingen dyr produkt.